Hva er ditt personlige rom?

bondevett_088_dg_91844.jpg

«En bonde må like å slå høy - Vær den du er». Slik lyder Sunt Bondevett på jobbens første bud. Hva liker du? Hva er det som driver deg? Å finne sitt eget personlige rom, å forstå seg selv og hva som gir oss energi er essensielt for å trives og for å hente overskudd.

Alle mennesker trenger å gjøre noe som gir energi. Det kan være et rom, en aktivitet, det kan være å være sammen med noen, eller det motsatte - å være for oss selv. Hva gjør du for å lade batteriet? Mest sannsynlig noe annet enn å slå høy. Folk er forskjellige, ditt rom og andres rom er sjeldent helt like. Ansvaret er vårt eget. Andres rom er derfor ikke feil eller rart selv om det ikke ligner på ditt eget. Om man er klar over sitt eget personlige rom må det være greit å forsvinne inn i det, for det er der vi henter energi vi kan dele med de rundt oss. Det motsatte – altså konstant befinne seg i andres tom – tapper oss gjerne for energi. Overskudd vi ellers kunne delt med andre.

Er ditt rom en hobby, en sport, personer, alenetid, å spille eller å leke, å lære noe nytt, å tegne, skrive, jakte eller fiske - eller noe helt annet? Finn rommet ditt og bruk litt tid der hver uke!   

Hva er ditt personlige rom? Del gjerne i kommentarfeltet på facebooken vår “Sunt Bondevett på jobben”.


For mer informasjon eller spørsmål kontakt:

Tommy Berglind tlf. 976 40 973, tommy@fjeldstadandpartners.no