Du blir gjennomsnittet av de 6 personene du bruker mest tid sammen med

IMG_0523.JPG

Hvem bruker du mest tid sammen med? Deler du tiden med folk som kreative, smilende, sure, løsningsorienterte, støttende? Noen mennesker gir oss energi, mens andre stjeler energien vår. Med jevne mellomrom bør du tenke gjennom hvilken «sekserbande» du omgir deg med. Bør noen byttes ut? Ansvaret er vårt. Lar vi oss trekke ned av de rundt oss, har vi selv mindre energi å gi til de vi ønsker å løfte.

Begynn med jobb og fritid; hva får du av de nærmeste der? Løfter de deg opp eller suger de kreftene ut av deg? Har du kollegaer som snakker om problemer – non stop? Eller er det folk med et balansert syn? Kanskje typer med lett humør og radaren på stadig søk etter løsninger? Let bevisst etter folk som gir deg et mentalt løft, siden du også har lyst til å være en person som skinner god energi.

Se også: Syv bud fra bonden for å gjøre arbeidsdagen bedre for alle

Hva får du av de rundt deg? Del gjerne i kommentarfeltet på facebooken vår “Sunt Bondevett på jobben”.


For mer informasjon eller spørsmål kontakt:

Tommy Berglind tlf. 976 40 973, tommy@fjeldstadandpartners.no