Medarbeidersamtale med deg selv

De fleste har en årlig medarbeidersamtale med sjefen eller en ansatt. Men hvor ofte har du en medarbeidersamtale med deg selv? Det bør du ha. Hvert halvår en god regel. Da snakker du med en som vil deg godt, og du kan være helt åpen og ærlig.

Praten handler om hvor godt du trives i jobben. Gir jobben deg energi? Betyr den nok for deg? Ser du frem til arbeidsdagen stort sett? Alle oppgavene i jobben er sjelden morsomme, men er helheten bra? Utvikler du deg? 

Hva gir jobben deg?

Sunt Bondevett på jobbens første bud lyder «vær deg selv – en bonde må like å slå høy». Det handler om hva du liker og hva som driver deg. Men hva vi liker kan endre seg over tid. Eller kanskje jobben har endret seg? Eller, når du får reflektert - kanskje viser det seg at ting er svært så bra? Det kan være mer i jobben enn vi er bevisst på. 

Medarbeidersamtalen med deg selv sikrer at du har fingeren på pulsen. En sjekk på at ting er ok. Smart å ta notater også. Kanskje finner du noe du skal holde et øye med fremover og ta opp igjen i neste medarbeidersamtale?

Hvilke 3 spørsmål vi du stille deg selv i denne samtalen? Del gjerne i kommentarfeltet på facebooken vår “Sunt Bondevett på jobben”.

Se også video: Hva motiverer deg og gir deg energi?