Oct
15
8:00 AM08:00

Fagfrokost

fagfrokost 15.10_banner.png

Frokostmøte lederutvikling 15. oktober hos Fjeldstad & Partners

Hvordan gjøre sterke fagledere dyktige på å lede mennesker?

Lær hvordan Norconsult utvikler sine ledere med teknisk bakgrunn i mellommenneskelig forståelse

Dyktige fagfolk forfremmes til ledelse, og må forstå mennesker i tillegg til fag. Der fag kan ha to streker under svaret, har mennesker det sjelden, og mange sliter.

Guro Cedell, HR-sjef i Norconsult, forteller hvordan 350 linjeledere i selskapet gjennomgår trening i det mellommenneskelige, og hvorfor Norconsult ser på dette som en investering i fremtidig forretningssuksess.

Fjeldstad & Partners utviklet programmet «forstå deg selv utenfra, og andre innenfra» for Norconsult for å gi de tekniske lederne interesse for og kunnskap om hvordan mennesker fungerer, og nøklene til å få ut energien i de ansatte.

Program:

08.00
Enkel frokost

08.30
Velkommen v/Amund fjeldstad

08.40 - 09.10
Erfaringen ved å utikle ledere med teknisk bakgrunn i det mellommenneskelige, utfordringer og gevinsten i å få det til v/Guro Cedell, HR-sjef, Norconsult

09.15 - 09.45
Hvordan utvikle høyt utdannede tekniske eksperter i det ulne begrepet «forståelse av mennesker»? Hvordan skape nysgjerrighet, interesse - og gi praktisk kunnskap v/Marianne Ryeng, seniorrådgiver Fjeldstad & Partners

09.45 - 10.00
Spørsmål, kommentarer, oppsummering

View Event →
Nov
14
9:00 AM09:00

Fagdag i salg: Velg 1 eller 2 seminarer

fagdag 14.11 closing_banner.png

Bli med på en eller to workshoper på en dag

Workshop 1: Hvordan takle prisinnvendinger fra kunden?

Det er lett å tenke «vi sitter i pris-skvis og har kun to muligheter: gi rabatt eller tape avtalen». Men det er 6 måter å håndtere prisinnvendinger på. Dette krever økt bevissthet, et kaldt hode - og nøkkelen ligger i å forstå kunden. Lær «prishjulet» slik at du ikke havner på defensiven. Workshopen holdes fra kl. 9-12. 

Workshop 2: Hvordan close årets avtaler i tide og unngå at ting trekker ut?

Alle har kjent frustrasjonen rundt avtaler som glipper, og som skyves frem i tid. Det er 5 grep du kan ta for å sikre at årets avtaler blir closet. Det handler mer om din forståelse av kunden enn av det du kan om egne produkter og priser. Closing er en prosess, ikke et tidspunkt, og vi gjennomgår de viktigste stegene. Workshopen holdes fra kl. 13-16. Du lærer teknikker du kan ta med deg og bruke umiddelbart. 

Pris for en workshop er 3.200 kr, blir du med på begge koster det 6.000 kr, inkludert en hyggelig lunsj. Du lærer av en fagekspert og du deltar med andre som også vil bli bedre i salgsfaget.

Amund.png

Kursholder: Amund Fjeldstad

Grunnlegger og daglig leder
Fjeldstad & Partners

Amund har vært i 4.500 salgsmøter i 20 land,
skrevet 4 bøker, og trent ledere og selgere de siste 12 årene. Læringen er praktisk og morsom.

Amund Fjeldstad er daglig leder i Fjeldstad & Partners og har fra 2007 utviklet selgere, salgsledere og salgskulturer i en rekke norske og internasjonale bedrifter. Han har utgitt 4 bøker, forelest på Universitetet i Helsinki om endringer av holdninger i salg, og har tidligere vært Europasjef med linjeledelse av salg i over 30 land. Amund er spesielt dyktig på salgspsykologi og kommunikasjon, og har selv i en årrekke jobbet med salg og salgsledelse med høye krav til resultater.

View Event →

Sep
10
8:30 AM08:30

Frokostmøte: Prisinnvendinger 10. september kl. 08.30 – 10.00.

10.9 Frokostseminar_banner3.png

En klassiker i salg: Kunden har en prisinnvending, sier: «prisen er for høy».
Hvor gode er dine selgere til å håndtere dette? 


I for stor grad vil selgere som møter en prisinnvending svare med noe à la: «Jeg kan se hva jeg kan gjøre med prisen». Det er en dårlig respons og fører ofte til unødvendig rabatt. Det finnes tre andre måter å håndtere innvendingen på, den ene av disse er åpenbar – men så og si aldri i bruk. Denne teknikken lærer du om på frokostmøtet.

Agenda:

  • 08.00 – 08.30 Frokost og registrering

  • 08.30 – 08.50 Er prisinnvendinger en utfordring?

  • 08.50 – 09.15 Nøkkelen til å håndtere prisinnvending v/ Amund Fjeldstad

  • 09.15 – 09.45 Hvordan trene selgere når du har begrenset tid og budsjett?

  • 09.45 – 10.00 Diskusjon/spørsmål

View Event →