Frokostseminar 10. september

10.9 Frokostseminar_banner3.png

Fjeldstad & Partners inviterer, salgsledere til frokostmøte med tema prisinnvendinger hos oss i Professor Dahls Gate 26 på Briskeby den 4. september kl. 08.30 – 10.00.

Alle selgere har opplevd følgende, kunden er interessert, men prisen er for høy: Hvordan håndterer vi prisinnvendinger på best mulig måte, for å drive salget fremover – og få avtaler i mål?

Prisinnvendinger handler ikke om å gi rabatt, det handler om forståelse, og rett bruk av argumentasjonen. Dette kan absolutt læres, det har lite med lure salgstriks å gjøre, derimot er det kundeforståelse og evne til å bygge en god salgsprosess som gir suksess. Vi gir deg oppskriften på hvordan du som salgsleder kan få til dette i det daglige med ditt salgsteam!  

Lær mer om dette over en uformell og hyggelig frokost med faglig tilsnitt.

Agenda for frokostmøtet tirsdag 10. september:

  • 08.00 – 08.30 Frokost og registrering

  • 08.30 – 08.50 Er prisinnvendinger en utfordring?

  • 08.50 – 09.15 Nøkkelen til å håndtere prisinnvending v/ Amund Fjeldstad

  • 09.15 – 09.45 Hvordan trene selgere når du har begrenset tid og budsjett?

  • 09.45 – 10.00 Diskusjon/spørsmål

Gratis adgang, begrenset antall plasser.

For mer informasjon og påmelding kontakt:
Tommy Berglind tlf. 976 40 973, tommy@fjeldstadandpartners.no

Om foredragsholderen

Amund Fjeldstad er daglig leder i Fjeldstad & Partners og har fra 2007 utviklet selgere, salgsledere og salgskulturer i en rekke norske og internasjonale bedrifter. Han har utgitt 4 bøker, forelest på Universitetet i Helsinki om endringer av holdninger i salg, og har tidligere vært Europasjef med linjeledelse av salg i over 30 land. Amund er spesielt dyktig på salgspsykologi og kommunikasjon, og har selv i en årrekke jobbet med salg og salgsledelse med høye krav til resultater.