Styrker satsning på kultur og ledelse

 

Anders Løn Tvedten begynte som rådgiver i Fjeldstad & Partners 9. januar 2017. Han vil bli en bli en viktig ressurs i arbeidet med kultur-, organisasjons- og lederutvikling.

- Jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang. Jeg har stor tro på at vi gjennom å skape effektive organisasjonskulturer og endringsprosesser kan bidra til økt effektivitet og bedre resultater for våre kunder, sier Anders.

Anders har bachelor og master i organisasjonspsykologi fra Universitetet i Bergen og er spesialisert innenfor endring, organisasjonsutvikling, konflikthåndtering og ledelse. Han tok deler av gradene sine ved UC Berkely i USA og University of Sydney i Australia.

Han har tidligere jobbet som konsulent i kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese hvor han bisto kunder med deres internkommunikasjon.