Satser i Finland og Russland med ny partner

Tuomas Partanen Svarthvitt.png

Tuomas Partanen gikk nylig inn som partner i Fjeldstad & Partners. Nå skal det satses i det finske og russiske markedet.

- Vi vokser og med Tuomas får vi ikke bare tilgang til nye markeder, men også et av Helsinkis skarpeste businesshoder med på laget. Tuomas har over 34 års internasjonal erfaring fra IT-research, rådgivning, og ledelse. Det vil komme våre kunder til gode både i og utenfor Norge til gode, sier Amund Fjeldstad, daglig leder og majoritetseier i Fjeldstad & Partners.

Gründer og internasjonal leder
Partanen var i 27 år medeier og gründer av Marketviso, som opererte i Finland, Sverige, Russland, Ukraina og flere andre baltiske land. I 2014 solgte han selskapet til IT-giganten Gartner Group og gikk inn i stillingen som regional vice president for Gartner Groups Executive programmer i 15 land. Nå gleder han seg til å ta fatt på arbeidet i Fjeldstad & partners. 

- Jeg har kjent Amund og fulgt Fjeldstad & Partners i mange år. Jeg har lang internasjonal erfaring som entreprenør og leder, og gleder meg til å bruke det til å hjelpe Fjeldstad & Partners kunder oppnå suksess, sier Partanen. 

Det siste året har Partanen investert i og mentorert en rekke gründerbedrifter og større selskaper. Der har han blant annet bidratt med kunnskap om endringsledelse, salg og internasjonal ekspansjon. Han mener det viktigste for suksess handler om folkene. 

- Noe av det viktigste for en bedrift er et sterkt kjerneteam. For å bygge et slikt team må man ha verdier som stemmer overens. Det har Amund og de andre i Fjeldstad & Partners og jeg, sier Partanen.

Tror på finske og russiske muligheter
Med Partanen som bor og arbeider fra Helsinki åpner det seg også dører inn i det finske og russiske markedet. Partanen tror det er gode muligheter for selskapet der. 

- Finland og Russland er attraktive markeder og jeg mener Fjeldstad & Partners har like stort potensial der som de har i Norge i dag, sier Partanen.

- Jeg har stor tro på at Tuomas vil hjelpe Fjeldstad & Partners å oppnå suksess i Finland. Og ser frem til gode diskusjoner i Tuomas’ sauna.