Velkommen til Sunt Bondevett på jobben

Sunt Bondevett på jobben er mye mer enn bare det bonden sier.

Amund Fjeldstad lekte med grisene i grisebingen hjemme på gården som treåring, skrubbet gryter på Sundvollen Hotel tolv år senere, begynte etter hvert i forretningslivet, jobbet på alle nivåer som rådgiver – skapte suksess, og endte opp som Europasjef i det Amerikanske selskapet Gartner.

Fra 2007 har Amund og flinke kollegaer lært effektiv tenking og teknikker til næringslivet i Fjeldstad & Partners. Han har gitt ut fire bøker om kommunikasjon og ledelse, og coacher ledere i Norge og internasjonalt.

Den viktigste læringen? Joda, den kom fra gården: foreldrene jobbet hardere enn noen han traff senere – uten at det stresset dem. Hvor kom denne sindigheten fra? Det skrev han bok om: Sunt Bondevett på jobben.

«Når regnet høljer ned, tar ikke bonden det personlig», sier Amund, og peker på at vi ofte henger oss opp i ting vi ikke får gjort noe med. «Og gjør vi ting for vanskelig? Effektivitet handler om forenkling».

Følg med på facebook - https://www.facebook.com/suntbondevett/