Frokostmøte: Hvordan utvikle de beste closerne?

Hør Gisle Skagen fra Gartner og Amund Fjeldstad fortelle hvordan salgsledere kan utvikle egne selgere til å bli best på closing av avtaler!

Fjeldstad & Partners inviterer, i samarbeid med en av våre kunder, salgsledere til frokostmøte i Professor Dahls Gate 26 på Briskeby den 26. mars kl. 08.30 – 10.00.

Mange salgsledere spør seg: Hvordan utvikle selgere til å ta kontroll over salgsprosessene, drive salget fremover – og få avtaler i mål? Closing kan læres, men hvordan gjør du som salgsleder dette i det daglige med ditt salgsteam?  Lær mer om dette over en uformell og hyggelig frokost med faglig tilsnitt. 

Amund og Gisle vil ta oss med inn i Closing som konsept og gi konkrete prinsipper og verktøy for god closing. Etter presentasjonene blir det diskusjon.

 

Agenda for frokostmøtet tirsdag 26. mars:

08.00 – 08.30    Frokost og registrering

08.30 – 08.50    Nøkkelen til closing i starten av salgsprosessen, ikke på slutten v/

Amund Fjeldstad 

08.50 – 09.10    Kundeforståelse er nøkkelen til closing: hverdagen som internasjonal

salgsleder v/Gisle Skagen

09.10 – 09.45    Hybrid trening er mest effektiv:  System27 (online closing kurs) v/

Amund Fjeldstad 

09.45 – 10.00    Diskusjon

 

Gratis adgang, begrenset antall plasser.

For mer informasjon og påmelding kontakt:

Tommy Berglind tlf. 976 40 973, tommy@fjeldstadandpartners.no

 

Om foredragsholderne:

Gisle Skagen er direktør i Gartner, med salgsteam i Norge og Finland. Gartner er verdens ledende selskap innenfor research og rådgivning.Gartner er et selskap i sterk vekst. Antall ansatte har gått fra 4000 til 19000 og selskapets aksje har gått fra $ 6 til $ 150 på ti år. Gisle har år etter år levert toppresultater, er flere ganger kåret til årets selger og salgsleder, og er dyktig til å utvikle sine selgere til å få suksess. Han har lang erfaring, gjennomtenkte ideer samt en praktisk og uformell tilnærming til salg og salgsutvikling.

 

Amund Fjeldstad er daglig leder i Fjeldstad & Partners og har fra 2007 utviklet selgere, salgsledere og salgskulturer i en rekke norske og internasjonale bedrifter. Han har utgitt 4 bøker, forelest på Universitetet i Helsinki om endringer av holdninger i salg, og har tidligere vært Europasjef med linjeledelse av salg i over 30 land. Amund er spesielt dyktig på salgspsykologi og kommunikasjon, og har selv i en årrekke jobbet med salg og salgsledelse med høye krav til resultater.

 

adult-advice-american-1050297.jpg