Frokostmøte 8. november

Få mer igjen for tiden du investerer i salgsprosesser. Også når du ikke vinner!

Norske leverandører vinner i snitt 30% av tilbudene de sender ut. Altså ender 7 av 10 salgsprosesser med tap. Dette er dyrt. Hvordan kan man jobbe systematisk med å vinne mer? Hvordan lære mer av egne salgsprosesser? 

Det ideelle tidspunktet for læring er rett etter at noe har inntruffet. Vi har gjort en studie over 10 år som svarer på hvorfor beslutningstagere aksepterer eller avslår tilbud. Nøkkelen ligger i prosessen selgeren nettopp har vært gjennom med kunden. Kundens rasjonelle svar er ofte at prisen er for høy. I realiteten er pris sjelden det viktigste.

Basert på dybdeintervjuer med over 350 beslutningstagere på høyeste nivå, gir vi deg 8.november trendene i beslutningstageres kjøpsatferd innen B2B. Hva er de reelle årsakene til at de takker ja eller nei til avtaler? Hvor viktig er pris, og hva kan du gjøre for å øke sannsynligheten for å vinne de største avtalene? 

Du får også konkrete tips til hvordan du kan sette slik læring i system i din bedrift. Sett av 8. november, kom til oss i Professor Dahls gate 26 – og delta i gode diskusjoner om hvordan vi kan lære mer av egne salgsprosesser.

Vi ses!

Tid: 8. november, 08.30 - 10.00

Sted: Fjeldstad & Partners

Professor Dahls gate 26, 0260 Oslo

_DSC0001.00_04_44_20.Still007.jpg