Omslag_forside uten flipp.jpg

Hva kan vi i jobblivet lære av sunt bondevett? Mer enn vi tror! Det dreier seg om å oppnå mer med mindre stress, bli god i problemløsning og bli tydeligere på egen retning. Dette er sunt bondevett på jobben, som er en verktøykasse for arbeidsliv og ledelse.

Rådene er basert på boka Sunt Bondevett på jobben av Amund Fjeldstad. Han vokste opp på en gård på Ringerike, startet i næringslivet, jobbet fra bunnen og på alle nivåer opp, og ble europasjef med ansvar for 30 land. Så hoppet han av og begynte på nytt. I ti år har han nå jobbet sammen med flinke kollegaer i konsulentfirmaet Fjeldstad & Partners. De støtter norske og internasjonale bedrifter innen ledelse, kulturbygging og kommunikasjon.

Han reflekterte: Hva var det som hjalp meg på veien? Læringen fra gården der han vokste opp. Og det er denne kunnskapen vi gjerne vil dele, i form av praktiske metoder alle kan lære.

Her kommer det videoer, podcasts, artikler, verktøy og metoder – for å gjøre arbeidsdagen bedre for alle.

Hvis du lurer på hvordan Sunt Bondevett på jobben kan hjelpe deg og din bedrift - ta kontakt med oss på tommy@fjeldstadandpartners.no

Følg med på facebooksiden vår her