C14B2547.png
Ute-alle

Om oss

Våre kunder er norske og internasjonale virksomheter som ønsker å gjøre ting bedre – og løfte seg til neste nivå.
Dette innebærer å gjøre ting mer effektivt, nå ambisiøse mål, og ha ansatte som trives og utvikler seg. Vi sier derfor at vi «help leaders do»; vi støtter kundene våre i å gjøre ting smartere, i praksis. Ved å sette oss raskt inn i kunders problemstillinger og forstå hvor de ønsker seg, identifiserer vi konkrete områder hvor ting kan gjøres bedre. Dette gir kundene trening og utvikling som treffer på det de faktisk har behov for. Våre kunder sier «ting skjedde virkelig».

Fjeldstad og Partners har fra 2007 hjulpet kunder i næringslivet å skape bedre resultater gjennom god ledelse og organisasjonskultur. Det vi kan innen leder- og organisasjonsutvikling, kommunikasjon, og salgsutvikling skaper motivasjon og får de ansatte med hos kundene våre. Med kommersiell forståelse, praktisk teft og dyp teoretisk kunnskap brenner vi for å utvikle mennesker, ledere, og resultater. 

Eksempler på områder vi bistår våre kunder er:

  •        Salgstrening- og utvikling
  •        Lederutvikling
  •        Analyse og utvikling av en effektiv bedriftskultur
  •        Støtte ved endring og omstilling
  •        Salgsorganisering og strategi

Kunder ønsker programmer som er engasjerende, praktiske, lettforståelige og gjennomførbare. Derfor jobber vi ut ifra det som virkelig fungerer. Utgangspunktet er den enkelte kunde: hvor kommer de fra, hvor er de nå – og hvor skal de? Vi er lette å ha med å gjøre, og bruker et ikke-akademisk språk, uten høytflyvende teorier.

 

Vi legger vår ære i å levere. Ting skal virke! Derfor har vi som målsetning at alle våre kunder skal kunne være referanse for oss.