Amund Fjeldstad - Daglig leder & partner Amund jobber både med ledere, ledergrupper, og ansatte, og er hovedarkitekten bak de modellene vi bruker. Han siteres ofte i pressen på temaer som ledelse og utvikling av bedriftskulturer, og er en anerkjent foredragsholder. Med sin unike kompetanse, kunnskap og energi trener han mennesker og bedrifter innen kommunikasjon, motivasjon, ledelse, salg og endring.  Han var tidligere Europaleder for et av verdens mest anerkjente konsulentselskaper, Gartner. Der startet han som rådgiver og endte opp med ansvar for salg og ledelse i 30 land, og utviklet en ledelsesmodell for å realisere de ansattes potensial gjennom å bli kvitt tankemessige begrensninger. Amund har gitt ut fire bøker (”Solgt”, ”Opptur”, ”Sunt bondevett på jobben”, og ”Vinn salget”).  mail: amund@fjeldstadandpartners.no tlf: 920 20 250

Amund Fjeldstad - Daglig leder & partner

Amund jobber både med ledere, ledergrupper, og ansatte, og er hovedarkitekten bak de modellene vi bruker. Han siteres ofte i pressen på temaer som ledelse og utvikling av bedriftskulturer, og er en anerkjent foredragsholder.

Med sin unike kompetanse, kunnskap og energi trener han mennesker og bedrifter innen kommunikasjon, motivasjon, ledelse, salg og endring. 

Han var tidligere Europaleder for et av verdens mest anerkjente konsulentselskaper, Gartner. Der startet han som rådgiver og endte opp med ansvar for salg og ledelse i 30 land, og utviklet en ledelsesmodell for å realisere de ansattes potensial gjennom å bli kvitt tankemessige begrensninger.

Amund har gitt ut fire bøker (”Solgt”, ”Opptur”, ”Sunt bondevett på jobben”, og ”Vinn salget”). 

mail: amund@fjeldstadandpartners.no

tlf: 920 20 250

 
Rytis Jakaitis - Partner & rådgiver Rytis har spesialkompetanse innen språk/formidlingsteknikk, salgsutvikling, utvikling av bedriftskultur og ledelse. Han har sammen med Amund utarbeidet flere av metodene og verktøyene vi bruker, og jobber sammen med teamet i Oslo for våre internasjonale kunder.  Rytis er utdannet siviløkonom fra BI i Oslo, og har tidligere lang erfaring fra finans, M&A, styrearbeid og internasjonale prosjekter. Blant annet fra European Bank for Reconstruction and Development. Rytis snakker engelsk, litauisk og russisk flytende.    mail: rytis@fjeldstadandpartners.no  tlf: +370 698 10 930  

Rytis Jakaitis - Partner & rådgiver

Rytis har spesialkompetanse innen språk/formidlingsteknikk, salgsutvikling, utvikling av bedriftskultur og ledelse.

Han har sammen med Amund utarbeidet flere av metodene og verktøyene vi bruker, og jobber sammen med teamet i Oslo for våre internasjonale kunder. 

Rytis er utdannet siviløkonom fra BI i Oslo, og har tidligere lang erfaring fra finans, M&A, styrearbeid og internasjonale prosjekter.

Blant annet fra European Bank for Reconstruction and Development. Rytis snakker engelsk, litauisk og russisk flytende. 

 

mail: rytis@fjeldstadandpartners.no 

tlf: +370 698 10 930

 

 
Tuomas Partanen - Partner & rådgiver Tuomas har over 34 års internasjonal erfaring fra IT-research, rådgivning, og ledelse. Han var i 27 år medeier og gründer av Marketviso, som opererte i Finland, Sverige, Russland, Ukraina og flere andre baltiske land. I 2014 ble selskapet solgt til IT-giganten Gartner Group og Tuomas var 3 år i stillingen som regional vice president for Gartner Groups Executive programmer i 15 land.  De siste årene har Tuomas investert i og mentorert en rekke gründerbedrifter og større selskaper i Europa. Han brenner for å hjelpe bedrifter med vekst, internasjonal ekspansjon, å bygge velfungerende team, salgsutvikling, ledelse, og støtte gjennom endring og omstilling. mail: tuomas@fjeldstadandpartners.no tlf: +35 84 00 80 14 96

Tuomas Partanen - Partner & rådgiver

Tuomas har over 34 års internasjonal erfaring fra IT-research, rådgivning, og ledelse. Han var i 27 år medeier og gründer av Marketviso, som opererte i Finland, Sverige, Russland, Ukraina og flere andre baltiske land.

I 2014 ble selskapet solgt til IT-giganten Gartner Group og Tuomas var 3 år i stillingen som regional vice president for Gartner Groups Executive programmer i 15 land. 

De siste årene har Tuomas investert i og mentorert en rekke gründerbedrifter og større selskaper i Europa.

Han brenner for å hjelpe bedrifter med vekst, internasjonal ekspansjon, å bygge velfungerende team, salgsutvikling, ledelse, og støtte gjennom endring og omstilling.

mail: tuomas@fjeldstadandpartners.no

tlf: +35 84 00 80 14 96

 
Marianne Ryeng - Seniorrådgiver Marianne er seniorrådgiver med hovedvekt på salgsutvikling, lederutvikling og bedriftskultur. Hun er dyktig til å forstå hvordan forretningsmessige resultater skapes gjennom mennesker, og balanserer disse to elementene for å skape trivsel og resultater hos våre kunder. Marianne er brennende opptatt av hvordan mennesker kan fungere og jobbe enda bedre som individ og sammen.  Marianne har tidligere erfaring fra Gartner, hvor hun satt i lederteamet til Amund i Europa, og har også jobbet med mikrofinans i Tanzania og arbeidet med vanskeligstilte ungdommer. Hun er utdannet siviløkonom og har spesialisert seg på organisasjonspsykologi.  mail: marianne@fjeldstadandpartners.no tlf: 920 39 595

Marianne Ryeng - Seniorrådgiver

Marianne er seniorrådgiver med hovedvekt på salgsutvikling, lederutvikling og bedriftskultur.

Hun er dyktig til å forstå hvordan forretningsmessige resultater skapes gjennom mennesker, og balanserer disse to elementene for å skape trivsel og resultater hos våre kunder.

Marianne er brennende opptatt av hvordan mennesker kan fungere og jobbe enda bedre som individ og sammen. 

Marianne har tidligere erfaring fra Gartner, hvor hun satt i lederteamet til Amund i Europa, og har også jobbet med mikrofinans i Tanzania og arbeidet med vanskeligstilte ungdommer.

Hun er utdannet siviløkonom og har spesialisert seg på organisasjonspsykologi. 

mail: marianne@fjeldstadandpartners.no

tlf: 920 39 595

 
Marius Tuverud Gangnes - KAM og Rådgiver Marius har en spesiell forståelse og interesse for salg, kundeutvikling og forretningsutvikling. Han har en viktig rolle i arbeidet med å utvikle Fjeldstad & Partners og måten vi jobber på, slik at våre kunder skal oppleve størst mulig verdi av vår kunnskap og våre tjenester. Han er også opptatt av deling av beste praksis på en effektiv, forståelig og praktisk måte, og har et mål om å sørge for at all kompetanseheving gir ønsket effekt og endring. Marius har en master i Innovasjon og næringsutvikling fra Høgskolen i Lillehammer. Masteroppgavens tema var drivere for relasjonslæring mellom ansatte i kunnskapsintensive bedrifter, og hvilken effekt dette har på eksempelvis innovasjon. Denne ble i 2015 presentert på M-Sphere Conference i Kroatia, og oppnådde i 2016 ”Best Paper Award” på QMOD-konferansen i Roma. Artikkelen er publisert i det kjente britiske tidsskriftet Taylor & Francis. mail: marius@fjeldstadandpartners.no tlf: 926 49 150  

Marius Tuverud Gangnes - KAM og Rådgiver

Marius har en spesiell forståelse og interesse for salg, kundeutvikling og forretningsutvikling. Han har en viktig rolle i arbeidet med å utvikle Fjeldstad & Partners og måten vi jobber på, slik at våre kunder skal oppleve størst mulig verdi av vår kunnskap og våre tjenester.

Han er også opptatt av deling av beste praksis på en effektiv, forståelig og praktisk måte, og har et mål om å sørge for at all kompetanseheving gir ønsket effekt og endring.

Marius har en master i Innovasjon og næringsutvikling fra Høgskolen i Lillehammer. Masteroppgavens tema var drivere for relasjonslæring mellom ansatte i kunnskapsintensive bedrifter, og hvilken effekt dette har på eksempelvis innovasjon. Denne ble i 2015 presentert på M-Sphere Conference i Kroatia, og oppnådde i 2016 ”Best Paper Award” på QMOD-konferansen i Roma. Artikkelen er publisert i det kjente britiske tidsskriftet Taylor & Francis.

mail: marius@fjeldstadandpartners.no

tlf: 926 49 150

 

 
Anders Løn Tvedten - Rådgiver Anders jobber hovedsakelig med å hjelpe kunder å utvikle sin bedriftskultur, til å komme styrket gjennom endring og omstilling, samt å identifisere hvordan ledere kan motivere sine ansatte til å skape resultater. Anders er også en sentral del av Fjeldstad & Partners lederutviklingsarbeid.  Anders har en mastergrad i organisasjonspsykologi fra Universitetet i Bergen, og er spesialisert innenfor endring, organisasjonsutvikling, konflikthåndtering og ledelse. Han tok deler av utdanningen sin ved UC Berkely i USA og University of Sydney i Australia. Han har tidligere jobbet som konsulent i kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese hvor han bisto kunder med deres internkommunikasjon.   anders@fjeldstadandpartners.no tlf: +47 92 80 40 12  

Anders Løn Tvedten - Rådgiver

Anders jobber hovedsakelig med å hjelpe kunder å utvikle sin bedriftskultur, til å komme styrket gjennom endring og omstilling, samt å identifisere hvordan ledere kan motivere sine ansatte til å skape resultater.

Anders er også en sentral del av Fjeldstad & Partners lederutviklingsarbeid. 

Anders har en mastergrad i organisasjonspsykologi fra Universitetet i Bergen, og er spesialisert innenfor endring, organisasjonsutvikling, konflikthåndtering og ledelse.

Han tok deler av utdanningen sin ved UC Berkely i USA og University of Sydney i Australia.

Han har tidligere jobbet som konsulent i kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese hvor han bisto kunder med deres internkommunikasjon.

 

anders@fjeldstadandpartners.no

tlf: +47 92 80 40 12

 

 
Marie Mundal Venås - Grafisk designer Marie har en stor interesse for visuell kommunikasjon, kreativ strategi og har en naturlig god formidlingsevne. Marie jobber med å utvikle Fjeldstad & Partners på digitale plattformer, og har ansvar for vår grafiske profil. Hun er en sentral del i planlegging av arrangementer og kampanjer.  Marie har i tillegg til studiene fem års salgserfaring fra butikk. Marie er utdannet grafisk designer og prosjektleder fra Høyskolen Kristiania, og ønsker å utvikle seg innenfor kreativ ledelse.   marie@fjeldstadandpartners.no tlf: +47 454 76 516  

Marie Mundal Venås - Grafisk designer

Marie har en stor interesse for visuell kommunikasjon, kreativ strategi og har en naturlig god formidlingsevne. Marie jobber med å utvikle Fjeldstad & Partners på digitale plattformer, og har ansvar for vår grafiske profil.

Hun er en sentral del i planlegging av arrangementer og kampanjer. 

Marie har i tillegg til studiene fem års salgserfaring fra butikk.

Marie er utdannet grafisk designer og prosjektleder fra Høyskolen Kristiania, og ønsker å utvikle seg innenfor kreativ ledelse.

 

marie@fjeldstadandpartners.no

tlf: +47 454 76 516