Amund Fjeldstad - Daglig leder & partner Amund startet Fjeldstad & Partners i 2007 etter å ha vært Europasjef for Gartner Inc, med ansvar for ansatte i 30 land. Amund er utdannet i Luftforsvaret, har gitt ut fire bøker om ledelse, salg og kommunikasjon – en av disse om sunt bondevett på jobben, har gjesteforelest på Universitetet i Helsinki, og siteres ofte i pressen. Amund holder en rekke foredrag med utgangspunkt i hvordan bedrifter og ansatte kan få til mer med mindre stress. Det Amund gjør for kunden våre er å avdekke de eksakte problemstillingene som finnes, og han er ofte ansvarlig for workshops og samlinger. Han har høy kompetanse innen salgsprosesser, kommunikasjon og ledelse. Amund forstår og kan forklare det mellommenneskelige svært godt, er flink til å forklare ting rett frem på forståelig måte, og skape reell endring til det bedre. Han jobber med ledere, ledergrupper og ansatte. Amund er dyktig til å spre energi til de han jobber med, og å finne løsninger. Han har en helt spesiell forståelse av hva som skal til for å få en bedriftskultur til å fungere optimalt.  mail: amund@fjeldstadandpartners.no tlf: 920 20 250

Amund Fjeldstad - Daglig leder & partner

Amund startet Fjeldstad & Partners i 2007 etter å ha vært Europasjef for Gartner Inc, med ansvar for ansatte i 30 land. Amund er utdannet i Luftforsvaret, har gitt ut fire bøker om ledelse, salg og kommunikasjon – en av disse om sunt bondevett på jobben, har gjesteforelest på Universitetet i Helsinki, og siteres ofte i pressen. Amund holder en rekke foredrag med utgangspunkt i hvordan bedrifter og ansatte kan få til mer med mindre stress.

Det Amund gjør for kunden våre er å avdekke de eksakte problemstillingene som finnes, og han er ofte ansvarlig for workshops og samlinger. Han har høy kompetanse innen salgsprosesser, kommunikasjon og ledelse. Amund forstår og kan forklare det mellommenneskelige svært godt, er flink til å forklare ting rett frem på forståelig måte, og skape reell endring til det bedre. Han jobber med ledere, ledergrupper og ansatte. Amund er dyktig til å spre energi til de han jobber med, og å finne løsninger. Han har en helt spesiell forståelse av hva som skal til for å få en bedriftskultur til å fungere optimalt.

mail: amund@fjeldstadandpartners.no

tlf: 920 20 250

 
Rytis Jakaitis - Partner & rådgiver Rytis har spesialkompetanse innen språk/formidlingsteknikk, salgsutvikling, utvikling av bedriftskultur og ledelse. Han har sammen med Amund utarbeidet flere av metodene og verktøyene vi bruker, og jobber sammen med teamet i Oslo for våre internasjonale kunder. Rytis er utdannet siviløkonom fra BI i Oslo, og har tidligere lang erfaring fra finans, M&A, styrearbeid og internasjonale prosjekter. Blant annet fra European Bank for Reconstruction and Development. Rytis snakker engelsk, litauisk og russisk flytende.    mail: rytis@fjeldstadandpartners.no tlf: +370 698 10 930

Rytis Jakaitis - Partner & rådgiver

Rytis har spesialkompetanse innen språk/formidlingsteknikk, salgsutvikling, utvikling av bedriftskultur og ledelse.

Han har sammen med Amund utarbeidet flere av metodene og verktøyene vi bruker, og jobber sammen med teamet i Oslo for våre internasjonale kunder.

Rytis er utdannet siviløkonom fra BI i Oslo, og har tidligere lang erfaring fra finans, M&A, styrearbeid og internasjonale prosjekter.

Blant annet fra European Bank for Reconstruction and Development. Rytis snakker engelsk, litauisk og russisk flytende.

mail: rytis@fjeldstadandpartners.no

tlf: +370 698 10 930

 
Tuomas Partanen - Partner & rådgiver Tuomas har over 34 års internasjonal erfaring fra IT-research, rådgivning, og ledelse. Han var i 27 år medeier og gründer av Marketviso, som opererte i Finland, Sverige, Russland, Ukraina og flere andre baltiske land. I 2014 ble selskapet solgt til IT-giganten Gartner Group og Tuomas var 3 år i stillingen som regional vice president for Gartner Groups Executive programmer i 15 land. De siste årene har Tuomas investert i og mentorert en rekke gründerbedrifter og større selskaper i Europa. Han brenner for å hjelpe bedrifter med vekst, internasjonal ekspansjon, å bygge velfungerende team, salgsutvikling, ledelse, og støtte gjennom endring og omstilling. mail: tuomas@fjeldstadandpartners.no tlf: +35 84 00 80 14 96

Tuomas Partanen - Partner & rådgiver

Tuomas har over 34 års internasjonal erfaring fra IT-research, rådgivning, og ledelse. Han var i 27 år medeier og gründer av Marketviso, som opererte i Finland, Sverige, Russland, Ukraina og flere andre baltiske land.

I 2014 ble selskapet solgt til IT-giganten Gartner Group og Tuomas var 3 år i stillingen som regional vice president for Gartner Groups Executive programmer i 15 land.

De siste årene har Tuomas investert i og mentorert en rekke gründerbedrifter og større selskaper i Europa.

Han brenner for å hjelpe bedrifter med vekst, internasjonal ekspansjon, å bygge velfungerende team, salgsutvikling, ledelse, og støtte gjennom endring og omstilling.

mail: tuomas@fjeldstadandpartners.no

tlf: +35 84 00 80 14 96

 
Marianne Ryeng - Seniorrådgiver Marianne er prosjektleder og siviløkonom med spesialisering i organisasjonspsykologi og ledelse. Hun brenner for samhandling, og ser bevisst kommunikasjon som et uvurderlig verktøy for å oppnå resultater. Hun har siden 2008 spilt en viktig rolle i arbeidet med å bygge opp- og utvikle Fjeldstad & Partners. Hun har sin kompetanse i skjæringspunktet mellom forretning og mennesker, og er spesielt dyktig til å utvikle og støtte ansatte gjennom endringsreiser. Tidligere har Marianne bl.a. jobbet i Gartner Inc, med mikrofinans i Tanzania, som ridelærer, og med vanskeligstilt ungdom. Det Marianne gjør for kundene våre er bl.a. design og gjennomføring av lederutviklings- og endringsprogrammer, 1:1 coaching, presentasjons- og formidlingsteknikk kurs, bevissthet og trening i påvirkning og motivasjon, og hvordan strategi og planer kan brytes ned i det praktiske for å få det til å virke. Marianne har stor erfaring i hvordan bedriftskulturer forbedres, og er med i våre programmer for salgsutvikling. Som bedriftsrådgiver er Marianne spesielt god på å forstå balansen mellom overordnede mål og krav om resultater – og den enkelte ansatte. mail: marianne@fjeldstadandpartners.no  tlf: 920 39 595

Marianne Ryeng - Seniorrådgiver

Marianne er prosjektleder og siviløkonom med spesialisering i organisasjonspsykologi og ledelse. Hun brenner for samhandling, og ser bevisst kommunikasjon som et uvurderlig verktøy for å oppnå resultater. Hun har siden 2008 spilt en viktig rolle i arbeidet med å bygge opp- og utvikle Fjeldstad & Partners. Hun har sin kompetanse i skjæringspunktet mellom forretning og mennesker, og er spesielt dyktig til å utvikle og støtte ansatte gjennom endringsreiser. Tidligere har Marianne bl.a. jobbet i Gartner Inc, med mikrofinans i Tanzania, som ridelærer, og med vanskeligstilt ungdom.

Det Marianne gjør for kundene våre er bl.a. design og gjennomføring av lederutviklings- og endringsprogrammer, 1:1 coaching, presentasjons- og formidlingsteknikk kurs, bevissthet og trening i påvirkning og motivasjon, og hvordan strategi og planer kan brytes ned i det praktiske for å få det til å virke. Marianne har stor erfaring i hvordan bedriftskulturer forbedres, og er med i våre programmer for salgsutvikling. Som bedriftsrådgiver er Marianne spesielt god på å forstå balansen mellom overordnede mål og krav om resultater – og den enkelte ansatte.

mail: marianne@fjeldstadandpartners.no

tlf: 920 39 595

 
Harald Sørbo – Seniorrådgiver Harald er assosiert partner i Fjeldstad & Partners og støtter våre kunder innen salgsutvikling og win/loss analyser. Harald har en BSc. Business Economics fra Roskilde University og har over 20 års internasjonal erfaring innen salg, forretningsutvikling, markedsføring og ledelse. Han har deltatt i flere start-ups og i restrukturering av selskaper, og jobbet med større strategi-, teknologi- og innovasjonsprosjekter. Harald er opptatt av det praktiske og at våre kunder skal få direkte verdi av det vi gjør for dem, bruker et lettforståelig språk og er rett på sak. Han kommer senest fra stillingen som Kommersiell direktør i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO). harald@fjeldstadandpartners.no Tlf: 945 15 115

Harald Sørbo – Seniorrådgiver

Harald er assosiert partner i Fjeldstad & Partners og støtter våre kunder innen salgsutvikling og win/loss analyser.

Harald har en BSc. Business Economics fra Roskilde University og har over 20 års internasjonal erfaring innen salg, forretningsutvikling, markedsføring og ledelse. Han har deltatt i flere start-ups og i restrukturering av selskaper, og jobbet med større strategi-, teknologi- og innovasjonsprosjekter.

Harald er opptatt av det praktiske og at våre kunder skal få direkte verdi av det vi gjør for dem, bruker et lettforståelig språk og er rett på sak. Han kommer senest fra stillingen som Kommersiell direktør i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO).

harald@fjeldstadandpartners.no

Tlf: 945 15 115

 
Tommy Berglind - Rådgiver & salgskonsulent Tommy har ansvar for salg og marked hos oss, og er spesielt opptatt av at kundene våre virkelig får verdi ut av det vi gjør for dem. Tommy har en spesiell interesse for salgsfaget, er positiv, nysgjerrig og energisk, og har selv solid erfaring innen komplekst salg og prosjektledelse. Han har syklet på landslaget, jobbet som prosjektleder for Tour of Norway for Kids som er Norges største roadshow, med ansvar for 800 frivillige. Den systematiske tilnærmingen fra idretten gjenspeiler hvordan Tommy jobber – og som vi bruker når vi hjelper våre kunder. Tommy er utdannet ved universitetet i Sørøst-Norge. Det Tommy gjør for kundene våre er å sette seg godt inn i hvilke utfordringer de har og derigjennom designe programmer som hjelper dem å skape resultater. Han jobber aktivt med de digitale leveransene våre og med kunder som ønsker å utvikle salgskompetanse og resultater. Ta en prat med Tommy om hva vi i Fjeldstad & Partners kan gjøre for deg! tommy@fjeldstadandpartners.no tlf. 976 40 973

Tommy Berglind - Rådgiver & salgskonsulent

Tommy har ansvar for salg og marked hos oss, og er spesielt opptatt av at kundene våre virkelig får verdi ut av det vi gjør for dem. Tommy har en spesiell interesse for salgsfaget, er positiv, nysgjerrig og energisk, og har selv solid erfaring innen komplekst salg og prosjektledelse. Han har syklet på landslaget, jobbet som prosjektleder for Tour of Norway for Kids som er Norges største roadshow, med ansvar for 800 frivillige. Den systematiske tilnærmingen fra idretten gjenspeiler hvordan Tommy jobber – og som vi bruker når vi hjelper våre kunder. Tommy er utdannet ved universitetet i Sørøst-Norge.

Det Tommy gjør for kundene våre er å sette seg godt inn i hvilke utfordringer de har og derigjennom designe programmer som hjelper dem å skape resultater. Han jobber aktivt med de digitale leveransene våre og med kunder som ønsker å utvikle salgskompetanse og resultater.

Ta en prat med Tommy om hva vi i Fjeldstad & Partners kan gjøre for deg!

tommy@fjeldstadandpartners.no

tlf. 976 40 973

 
Aurora Wergeland - Grafisk designer & innholdsprodusent Hos Fjeldstad & Partners jobber Aurora med å planlegge og utvikle innhold for alle våre digitale plattformer, og har ansvar for den grafiske profilen og utviklingen av Sunt Bondevett. Aurora har en stor interesse for design og video, er positiv og nysgjerrig. Aurora er utdannet som grafisk designer ved Westerdals.  Aurora@fjeldstadandpartners.no

Aurora Wergeland - Grafisk designer & innholdsprodusent

Hos Fjeldstad & Partners jobber Aurora med å planlegge og utvikle innhold for alle våre digitale plattformer, og har ansvar for den grafiske profilen og utviklingen av Sunt Bondevett. Aurora har en stor interesse for design og video, er positiv og nysgjerrig.

Aurora er utdannet som grafisk designer ved Westerdals.

Aurora@fjeldstadandpartners.no

 
 

Ønsker du å vite mer om oss?