Amund Fjeldstad - Daglig leder & partner Amund jobber både med ledere, ledergrupper, og ansatte, og er hovedarkitekten bak de modellene vi bruker. Han siteres ofte i pressen på temaer som ledelse og utvikling av bedriftskulturer, og er en anerkjent foredragsholder. Med sin unike kompetanse, kunnskap og energi trener han mennesker og bedrifter innen kommunikasjon, motivasjon, ledelse, salg og endring. Han var tidligere Europaleder for et av verdens mest anerkjente konsulentselskaper, Gartner. Der startet han som rådgiver og endte opp med ansvar for salg og ledelse i 30 land, og utviklet en ledelsesmodell for å realisere de ansattes potensial gjennom å bli kvitt tankemessige begrensninger. Amund har gitt ut fire bøker (”Solgt”, ”Opptur”, ”Sunt bondevett på jobben”, og ”Vinn salget”).    mail: amund@fjeldstadandpartners.no  tlf: 920 20 250

Amund Fjeldstad - Daglig leder & partner

Amund jobber både med ledere, ledergrupper, og ansatte, og er hovedarkitekten bak de modellene vi bruker. Han siteres ofte i pressen på temaer som ledelse og utvikling av bedriftskulturer, og er en anerkjent foredragsholder.

Med sin unike kompetanse, kunnskap og energi trener han mennesker og bedrifter innen kommunikasjon, motivasjon, ledelse, salg og endring.

Han var tidligere Europaleder for et av verdens mest anerkjente konsulentselskaper, Gartner. Der startet han som rådgiver og endte opp med ansvar for salg og ledelse i 30 land, og utviklet en ledelsesmodell for å realisere de ansattes potensial gjennom å bli kvitt tankemessige begrensninger.

Amund har gitt ut fire bøker (”Solgt”, ”Opptur”, ”Sunt bondevett på jobben”, og ”Vinn salget”).

mail: amund@fjeldstadandpartners.no

tlf: 920 20 250

 
Rytis Jakaitis - Partner & rådgiver Rytis har spesialkompetanse innen språk/formidlingsteknikk, salgsutvikling, utvikling av bedriftskultur og ledelse. Han har sammen med Amund utarbeidet flere av metodene og verktøyene vi bruker, og jobber sammen med teamet i Oslo for våre internasjonale kunder. Rytis er utdannet siviløkonom fra BI i Oslo, og har tidligere lang erfaring fra finans, M&A, styrearbeid og internasjonale prosjekter. Blant annet fra European Bank for Reconstruction and Development. Rytis snakker engelsk, litauisk og russisk flytende.     mail: rytis@fjeldstadandpartners.no  tlf: +370 698 10 930

Rytis Jakaitis - Partner & rådgiver

Rytis har spesialkompetanse innen språk/formidlingsteknikk, salgsutvikling, utvikling av bedriftskultur og ledelse.

Han har sammen med Amund utarbeidet flere av metodene og verktøyene vi bruker, og jobber sammen med teamet i Oslo for våre internasjonale kunder.

Rytis er utdannet siviløkonom fra BI i Oslo, og har tidligere lang erfaring fra finans, M&A, styrearbeid og internasjonale prosjekter.

Blant annet fra European Bank for Reconstruction and Development. Rytis snakker engelsk, litauisk og russisk flytende.

mail: rytis@fjeldstadandpartners.no

tlf: +370 698 10 930

 
Tuomas Partanen - Partner & rådgiver Tuomas har over 34 års internasjonal erfaring fra IT-research, rådgivning, og ledelse. Han var i 27 år medeier og gründer av Marketviso, som opererte i Finland, Sverige, Russland, Ukraina og flere andre baltiske land. I 2014 ble selskapet solgt til IT-giganten Gartner Group og Tuomas var 3 år i stillingen som regional vice president for Gartner Groups Executive programmer i 15 land. De siste årene har Tuomas investert i og mentorert en rekke gründerbedrifter og større selskaper i Europa. Han brenner for å hjelpe bedrifter med vekst, internasjonal ekspansjon, å bygge velfungerende team, salgsutvikling, ledelse, og støtte gjennom endring og omstilling.  mail: tuomas@fjeldstadandpartners.no  tlf: +35 84 00 80 14 96

Tuomas Partanen - Partner & rådgiver

Tuomas har over 34 års internasjonal erfaring fra IT-research, rådgivning, og ledelse. Han var i 27 år medeier og gründer av Marketviso, som opererte i Finland, Sverige, Russland, Ukraina og flere andre baltiske land.

I 2014 ble selskapet solgt til IT-giganten Gartner Group og Tuomas var 3 år i stillingen som regional vice president for Gartner Groups Executive programmer i 15 land.

De siste årene har Tuomas investert i og mentorert en rekke gründerbedrifter og større selskaper i Europa.

Han brenner for å hjelpe bedrifter med vekst, internasjonal ekspansjon, å bygge velfungerende team, salgsutvikling, ledelse, og støtte gjennom endring og omstilling.

mail: tuomas@fjeldstadandpartners.no

tlf: +35 84 00 80 14 96

 
Marianne Ryeng - Seniorrådgiver  Marianne er seniorrådgiver med hovedvekt på salgsutvikling, lederutvikling og bedriftskultur. Hun er dyktig til å forstå hvordan forretningsmessige resultater skapes gjennom mennesker, og balanserer disse to elementene for å skape trivsel og resultater hos våre kunder. Marianne er brennende opptatt av hvordan mennesker kan fungere og jobbe enda bedre som individ og sammen.  Marianne har tidligere erfaring fra Gartner, hvor hun satt i lederteamet til Amund i Europa, og har også jobbet med mikrofinans i Tanzania og arbeidet med vanskeligstilte ungdommer. Hun er utdannet siviløkonom og har spesialisert seg på organisasjonspsykologi.   mail: marianne@fjeldstadandpartners.no  tlf: 920 39 595

Marianne Ryeng - Seniorrådgiver

Marianne er seniorrådgiver med hovedvekt på salgsutvikling, lederutvikling og bedriftskultur.

Hun er dyktig til å forstå hvordan forretningsmessige resultater skapes gjennom mennesker, og balanserer disse to elementene for å skape trivsel og resultater hos våre kunder.

Marianne er brennende opptatt av hvordan mennesker kan fungere og jobbe enda bedre som individ og sammen.

Marianne har tidligere erfaring fra Gartner, hvor hun satt i lederteamet til Amund i Europa, og har også jobbet med mikrofinans i Tanzania og arbeidet med vanskeligstilte ungdommer.

Hun er utdannet siviløkonom og har spesialisert seg på organisasjonspsykologi.

mail: marianne@fjeldstadandpartners.no

tlf: 920 39 595

 
Marius Tuverud Gangnes - Salgsleder og Rådgiver Marius har en spesiell forståelse og interesse for salg, kundeutvikling og forretningsutvikling. Han har en viktig rolle i arbeidet med å utvikle Fjeldstad & Partners og måten vi jobber på, slik at våre kunder skal oppleve størst mulig verdi av vår kunnskap og våre tjenester. Han er også opptatt av deling av beste praksis på en effektiv, forståelig og praktisk måte, og har et mål om å sørge for at all kompetanseheving gir ønsket effekt og endring. Marius har en master i Innovasjon og næringsutvikling fra Høgskolen i Lillehammer. Masteroppgavens tema var drivere for relasjonslæring mellom ansatte i kunnskapsintensive bedrifter, og hvilken effekt dette har på eksempelvis innovasjon. Denne ble i 2015 presentert på M-Sphere Conference i Kroatia, og oppnådde i 2016 ”Best Paper Award” på QMOD-konferansen i Roma. Artikkelen er publisert i det kjente britiske tidsskriftet Taylor & Francis.  mail: marius@fjeldstadandpartners.no  tlf: 926 49 150

Marius Tuverud Gangnes - Salgsleder og Rådgiver

Marius har en spesiell forståelse og interesse for salg, kundeutvikling og forretningsutvikling. Han har en viktig rolle i arbeidet med å utvikle Fjeldstad & Partners og måten vi jobber på, slik at våre kunder skal oppleve størst mulig verdi av vår kunnskap og våre tjenester.

Han er også opptatt av deling av beste praksis på en effektiv, forståelig og praktisk måte, og har et mål om å sørge for at all kompetanseheving gir ønsket effekt og endring.

Marius har en master i Innovasjon og næringsutvikling fra Høgskolen i Lillehammer. Masteroppgavens tema var drivere for relasjonslæring mellom ansatte i kunnskapsintensive bedrifter, og hvilken effekt dette har på eksempelvis innovasjon. Denne ble i 2015 presentert på M-Sphere Conference i Kroatia, og oppnådde i 2016 ”Best Paper Award” på QMOD-konferansen i Roma. Artikkelen er publisert i det kjente britiske tidsskriftet Taylor & Francis.

mail: marius@fjeldstadandpartners.no

tlf: 926 49 150

Julie Berg - Kreatør og Grafisk Designer Julie er født i USA og har erfaring fra et internasjonalt miljø, noe som gjør at hun ser muligheter i utfordringer og liker å lære nye ting. Hun har en spesiell interesse for filmfortelling, design, og det å kunne jobbe kreativt - uansett på hvilken arena det måtte være! Julie jobber med å planlegge og utvikle innhold for Fjeldstad & Partners digitale plattformer, og har ansvar for den grafiske profilen. Julie er utdannet som Film & TV Kreatør ved Westerdals.  julie@fjeldstadandpartners.no

Julie Berg - Kreatør og Grafisk Designer

Julie er født i USA og har erfaring fra et internasjonalt miljø, noe som gjør at hun ser muligheter i utfordringer og liker å lære nye ting. Hun har en spesiell interesse for filmfortelling, design, og det å kunne jobbe kreativt - uansett på hvilken arena det måtte være!

Julie jobber med å planlegge og utvikle innhold for Fjeldstad & Partners digitale plattformer, og har ansvar for den grafiske profilen.

Julie er utdannet som Film & TV Kreatør ved Westerdals.

julie@fjeldstadandpartners.no

 
Tommy Berglind  Tommy har en spesiell interesse for salgsfaget, og er genuint opptatt av å hjelpe kundene med å løse deres problemer. Tommy er positiv, nysgjerrig og energisk, og falt umiddelbart for måten Fjeldstad & Partners bruker sine metoder og verktøy for både å jobbe og selge smart. Hos oss i Fjeldstad & Partners jobber Tommy hovedsakelig med System 27, vårt online-kurs i closing. Han har tidligere jobbet som prosjektleder for Tour of Norway for Kids, Norges største roadshow, som speaker på forskjellige idrettsarrangementer, og i forskjellige typer salgsrelaterte yrker. Han har syklet aktivt, og har bakgrunn fra toppidrett. Den systematiske tilnærmingen fra idretten speiles direkte inn i salgsarbeidet.  tommy@fjeldstadandpartners.no  tlf. 976 40 973

Tommy Berglind

Tommy har en spesiell interesse for salgsfaget, og er genuint opptatt av å hjelpe kundene med å løse deres problemer. Tommy er positiv, nysgjerrig og energisk, og falt umiddelbart for måten Fjeldstad & Partners bruker sine metoder og verktøy for både å jobbe og selge smart.

Hos oss i Fjeldstad & Partners jobber Tommy hovedsakelig med System 27, vårt online-kurs i closing.

Han har tidligere jobbet som prosjektleder for Tour of Norway for Kids, Norges største roadshow, som speaker på forskjellige idrettsarrangementer, og i forskjellige typer salgsrelaterte yrker. Han har syklet aktivt, og har bakgrunn fra toppidrett. Den systematiske tilnærmingen fra idretten speiles direkte inn i salgsarbeidet.

tommy@fjeldstadandpartners.no

tlf. 976 40 973

 
 

Ønsker du å vite mer om oss?