Win:loss.png
Salgsutvikling-ny.png

Salgsutvikling

Mange virksomheter opplever økt konkurranse, prispress og endring i kjøpsvaner på kundesiden. Derfor må salg og salgsledelse styrkes. Nøkkelen er gjerne å bli dyktigere til å få frem verdien av løsningen (verdisalg) gjennom bedre og mer strukturert relasjonsbygging med kunden. Fokus må flyttes fra egne produkter og løsninger, til kunden og dens verden. 

Fjeldstad & Partners er spesialister i å forstå hvordan salg gjøres i din virksomhet, og støtter deg gjennom en endring til det bedre. Vi kartlegger salgskulturer, utvikler mer effektive salgsledere og har en rekke praktiske verktøy for verdisalg og closing. Våre verktøy og metoder for salgstrening- og utvikling bygger på Amund Fjeldstads bøker SOLGT og Vinn salget. 

Fjeldstad & Partners er en av få selskaper som tilbyr kvalitative win/loss-undersøkelser. Win/Loss er et verktøy som identifiserer dine kunders virkelige motivasjon for kjøpsbeslutninger de tar, og hjelper deg i å forstå hva som skal endres slik at du vil vinne flere kontrakter og tape færre. Vi har gjennomført over 300 intervjuer med beslutningstakere og funnet årsakene til at de sa ja eller nei til tilbud fra sine leverandører. Kun om lag 10% av B2B-virksomheter globalt har en strukturert win/loss-metode. Å være det selskapet som best forstår hvordan potensielle kunder tar beslutninger kan derfor bli et viktig konkurransefortrinn. 

Vi har støttet store norske og internasjonale kunder i utvikling av salgskultur, salgstrening, salgsledelse og Win/Loss-undersøkelser. Les mer om noen av dem HER.

CLOSE YOUR SALES WITH SYSTEM 27

Med det nettbaserte kurset System27 lærer du å bli en bedre Closer i kun 9 hovedsteg som inneholder 3 prinsipp hver. System 27 dekker de grunnleggende og nødvendige aspektene ved closing (bygge relasjoner, prisdiskusjon, håndtere innvending), i tillegg til mange flere! Kom i gang ved å trykke på knappen under.


 

NOEN AV VÅRE KUNDER